Sää.tv - ei lomautuksia Koronan takia

Sää.tv sääennustesivusto jatkaa toimintaansa normaalisti Koronaviruksen aiheuttamista muutoksista huolimatta. YT-neuvottelut eivät itse asiassa ole olleet lainkaan puheenaiheena. Yhtiön vakaa taloudellinen pohja ja pitkäjänteinen työ sään ennustamisessa mahdollistaa työn jatkumisen ennallaan.


Työntekijät ovat olleet erittäin huojentuneita kuultuaan johdon ratkaisusta. Lehdistössä on uutisoitu useista kattavista ja pitkäkestoisista lomautuksista. Nyt henkilöstö voi keskittyä rauhassa työntekoon etätoimistoistaan käsin.
Lähiaikoina panostetaan erityisesti pienempien paikkakuntien sääennusteen tarkentamiseen. Nykyinen tuntiennusteemme on kaupungeissa markkinoiden tarkin, mutta ennuste ei ole vielä saatavilla aivan kaikissa maan kolkissa.
Myös toimituksen lemmikki Umppa on iloinen tehdystä ratkaisusta. Umppa on erityisen kiitollinen kinkkusiivuista.

Tiesitkö!

Sää.tv sivu kartaa voi siirtää, laajentaa ja tarkentaa. Sääennuste muuttuu automaattisesti ja ennusteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Myös sääsymbolia klikkaamalla saat lisätietoja. Aurinko, pilvi tai sade. Näin saat katsottavaksesi päiväkohtaisen ennusteen. Tämän jälkeen klikkaamalla 48 tuntia saat tuntiennusteen. Markkinoiden tarkin tällä hetkellä. Tai vaihtoehtoisesti viikonpäivää saat tarkemman päiväennusteen. Kokeile SÄÄ.TV Haluamme levittää positiivista mieltä näin vaikeina aikoina. Toivottavasti tästä blogitekstistä on edes vähän iloa. Toivottavasti käytät SÄÄ.TV sääennustetta selaimessasi myös jatkossa. Jokainen käyttäjä on meille tärkeä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suomalainen ruoka mätänee maahan

YLE: Tavaraliikenne jatkuu lähes ennallaan. Anteeksi mitä?